True Iconic Texture V Bath Shampoo350 kr

True Iconic Texture V Bath Shampoo.

Ulta Volume & Texture Shampoo

Stl: 400 ml eller 4,5 liter

True Iconic dunk, 4546 ml, kommer med en egen pump för enklaste hantering - så det behöver du inte köpa extra- värde ca 65 kr

Spädning: 7-10:1 eller enligt egen utvecklad rutin (spara inte utspädd lösning mer än max en vecka)Innehåller E vitamin för att vårda pälsen och visa upp den från sin bästa sida.


Passar pälsar: Crisp, Rough

Särskilt bra till den del lockiga/krulliga pälsar, dubbelpälsade raser, och även till strävhår

Passar raser med liknande päls som:  Alla Terriers, Alaskan Malamute, Bichon, Chow-Chow, Corgi, Pekingese, Pomeranian, Poodle, Schnauzer, Shiba Inu, Siberian Husky


True Iconic Texture V Bath Shampoo är utvecklat för att tvätta med då man vill addera maximal volym på raser med grov och krullig päls, och/eller trimmade hundar och dubbelpälsade raser, dvs på pälsar där man eftersöker volym och struktur.

Detta är ett schampo som rengör snabbt och varsamt på djupet, samtidigt som det  hjälper till att skapa volym i varje pälsstrå och att stärka hud och päls. Shampot ger rikligt med struktur från rot till topp samtidigt som den rengör och hjälper till att skapa volym.

Hundschampot hjälper till att förebygga att päls går av genom att öka elasticiteten, genom att förbinda och försegla brutna proteinbindningar, pälsen blir omstrukturerad på molekylärnivå och adderar intensiv volym på pälsen.

För bäste effekt låt schampot sitta i 2-3 min,

Efter schamponering är pälsen skinande ren samtidigt som schampot har ökat volymen på det faktiska pälsstrået, samtidigt som den behåller den sin viktlösa känsla vilket ytterligare ökar volymen.


True Iconic Texture V Bath Shampoo  tvättar bort överflödigt fett och föroreningar, vilket gör det möjligt för de nyttiga ämnena i schampot att nå hud och päls för att ge den fukt, skydd och näring som behövs. 

True Iconic Texture V Bath Shampoo skummar minimalt , True Iconic är utvecklade för att effektivt och milt rengöra utan massor av skum.

Alla True Iconic produkterna har snabba ursköljningstider, och man känner tydligt när pälsen är fri från produkten.

Alla True Iconic produkterna påverkar torkningstiden på hunden, många upplever att det går mycket fortare att torka hunden efter bad med en True Iconic produkt.

True Iconic produkter är silikonfria och pH balanserade kring pH 7. Inga aggressiva kemikalier används och inga irriterande salter.    

True Iconic produkterna är bara milt parfymerade, för att minska risken av allergiska reaktioner från både hund och människa.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som schampot agerar lugnande för huden, eftersom rengöring är så mild, men effektiv.


För bästa resultat, använd produkten i kombination med andra produkter i samma märke True Iconic

Här hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.


Rekommenderad Process:
Här är en länk till en normal process vid bad (här)


Tips: 

  • Om man vill öka bara delar av pälsens volym/struktur t.ex svans så kan man välja att bara använda Texture V på denna del och en annan produkt linje på resterade delar.
  • När det gäller Pudel och Bichon Frise kan True Iconic Volume Maxi Bath Shampoo vara ett bra alternativ också

  • När det gäller ändra strävhåriga raser och terrier kan True Iconic Texture R Bath Shampoo  vara ett bra alternativ också

  • Texture Line har inget specifikt balsam, men de flesta True Iconic balsam går att kombinera, och de går att att använda till strävhåriga

  • Under Support-sidan där det finns massvis med tips.


Innehållsförteckning True Iconic Texture V Bath Shampoo.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Alaninate, Cocamide DEA, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Polyquarternium-11, Fragrance, Tocotrienols , Tetrasodium EDTA,  Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Trimethylsiloxysilicate, Isododecane, Magnesium Sulphate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone


True Iconic    

True Iconic - The results speak for themselves!