True Iconic

Show Line
Show Line
Volume Line
Volume Line
Collagen Line
Collagen Line

Texture Line
Oil, Serum, Spray
Oil Serum Spray & No Rinse


VIDog har valt ut märket True Iconic när det kommer till pälsvård och detta är ett mycket medvetet val grundat på hur produkterna är uppbyggda för att främja varje hund på bästa sätt och de resultat produkterna ger.True Iconic - The results speak for themselves!


Målet för True Iconic är att förse dig med bästa möjliga produkter för din hunds hud och päls. Frisk hud producerar högkvalitativa pälsar och gör inte bara pälsen vacker, utan också groomingen så mycket roligare.

True Iconic redovisar sina ingredienser.

Det innebär att Du kan göra medvetna val, och vet exakt vad produkterna innehåller. True Iconic använder bara "grade A" ingredienser. Alla produkter är pH balanserade kring pH 7.

True Iconic arbetar med respekt för naturen.

True Iconic produkter är silikonfria och pH balanserade. Inga aggressiva kemikalier används och inga irriterande salter. True Iconic produkterna är bara milt parfymerade, för att minska risken av allergiska reaktioner från både hund och människa. 

True Iconic filosofi sammanfaller med VIDog filosofi:  

om att arbetat aktivt med frågan om att tillhandahålla kvalitets produkter till ett rimligt pris som täcker varje hunds pälsbehov, med respekt för den biologiska processen.

 

True Iconic - The results speak for themselves!