VIDog Teamet

Jag som är initiativtagaren till VIDog är i grunden kemiingenjör med inriktning av bioteknik, jag har arbetat med miljöfrågor inklusive kemikaliefrågor och kundkvalitets frågor på ledningsnivå på några stora tillverkningsföretag under hela mitt arbetsliv.

Min kemiska/biologiska bakgrund hjälper mig att förstå pälsvårdsprodukterna på en grundläggande nivå, och att arbeta med naturen och naturliga råvaror ligger mig varm om hjärtat.

Det viktigt för mig att det finns en fullständigt presenterad ingredienslista på alla pälsvårdsprodukter- inte bara att det nämns utvalda positiva ingredienser och vackra ord- för att jag ska kunna förmedla den kunskap jag har vidare, till de som är intresserade.

Mina år med kundkvalitet har lärt mig förstå vad en kund värderar, och vilka krav kunden har rätt att ställa - så själv är jag en rätt jobbig kund.


Teamet

Om man inte är bäst på allt, vilket oerhört få individer är, får man omge sig med ett team som kompletterar i kunskap - därför har vi byggt upp ett underbart kompletterande team, och som plus i kanten har vi väldigt roligt när vi arbetar tillsammans och testar ut produkterna.

Alla i teamet är hundägare, så de har en förståelse för vad vi hundägare vill ha och vad som kan vara viktig för oss och er som konsument oavsett om det är en showdag eller vardag.

För att nämna några nyckelspelare i teamet:

 • Försäljning & Logistik -
  Nyckelspelare i teamet, det är hon som ser till att ditt paket hanteras kvick och att alla produkter finns där de ska finnas.
 • Art Director -
  Det är hon som hjälper till med alla vackra annonser - för att visa produkten till dig, så du vet vad du köper - om produkten inte är känd för just dig.
 • IT-supporten -
  Denna underbara människa hjälper till med det tekniska, t.ex så att webbutiken fungerar utan problem för dig.
 • Produktutvärdering, Utveckling & Ekonomi -
  Här samarbetar VIDog med ett helt gäng personer, alla hundägare för att säkerställa att produkter når upp till de krav som ställs av olika typer av hundägare och att de kan erbjudas till ett rimligt pris
 • Sponsor Teamet -
  Här samarbetar VIDog med utvalda hundägare. Att vara personligt sponsrad av VIDog betyder att man ingår i VIDog utvecklingsteam.


Gemensamt för hela teamet är att vi brinner för det vi gör - erbjuda bra produkter, rätt information och till rätt pris - så att du och din hund ska den härliga känslan av att vara VIP och VID


Vi hoppas du kommer trivas med oss !

VIDog Teamet


Om VIDog

Om VIDog på Facebook

Om VIDog på Instagram