So Posh

VIDog har valt ut märket So Posh när det kommer till pälsvård och detta är ett mycket medvetet val grundat på hur produkterna är uppbyggda för att främja varje hund på bästa sätt och de resultat produkterna ger samtidigt som det är mycket prisvärt.

Målet för So Posh är att förse dig med bästa möjliga produkter för din hunds hud och päls. Frisk hud producerar högkvalitativa pälsar och gör inte bara pälsen vacker, utan också groomingen så mycket roligare.

So Posh redovisar sina ingredienser.

Det innebär att Du kan göra medvetna val, och vet exakt vad produkterna innehåller. So Posh  använder bara konserveringsmedel som är certifierade av EcoCert

Utvecklat av toppkemister för professionellt användande, produceras i EU. Allt innehåll noggrant utvalt för att inte skada, utan för att främja din hunds pälshälsa.

So Posh arbetar med respekt för naturen.

So Posh produkter är silikonfria och pH balanserade. Inga aggressiva kemikalier används och inga irriterande salter. So Posh produkterna är bara milt parfymerade, för att minska risken av allergiska reaktioner från både hund och människa. 

So Posh filosofi sammanfaller med VIDog filosofi:  

om att arbeta aktivt med frågan om att tillhandahålla kvalitets produkter till ett rimligt pris som täcker varje hunds pälsbehov, med respekt för den biologiska processen.