True Iconic Volume Maxi Care Conditioner250 kr

True Iconic Volume Maxi Care Conditioner.

Ultra Volume Conditioner

Stl: 250 ml, 400 ml, 1 liter och 4,5 liter.

True Iconic dunk, 1000 ml och 4546 ml,  kommer med en egen pump för enklaste hantering - så det behöver du inte köpa extra- värde ca 65 kr

Spädning: 8-24:1 eller enligt egen utvecklad rutin (spara inte utspädd lösning mer än max en vecka) 

8:1 för tyngre effekt, 10:1 för lättare effekt, eller anpassat till hunden pälsbehov, 18:1 till Leave-In Balsam. 24:1 till strävhårigaInnehåller E vitamin och Green Tea Extrakt för att vårda pälsen och visa upp den från sin bästa sida.


Passar pälsar:  DropCoat, Smooth, Crisp, Rough

Särskilt bra till lockiga/krulliga pälsar, dubbelpälsade raser,  hårda pälsar och även till strävhår

Passar raser med liknande päls som: Pudel, Malteser, Pekineser, Bichon Frisé, Yorkshire Terrier, Shih Tzu, Pug, Beagle, Doberman, Golden Retriever, Siberian Husky, Pomeranian, Siberian Husky, Tibetansk Mastiff, Pekingeser, Shiba Inu, Corgi och nakenraser som t.ex Chinese Crested eftersom det är por-sammandragande.

Fantastiskt till hundar med underull och till hundar med lång glatt päls som behöver volym och /eller struktur.


True Iconic Volume Maxi Care Conditioner skapar en fantastiskt volym, samtidigt som den utan att tynga ned pälsen, återfuktar och ger näring för att få en stark, friskt hud och päls med lyxig glans och känsla samtidigt som balsamet agerar lugnande för huden. 

True Iconic Volume Maxi Care Conditioner ger dig 3 produkter i 1. Produkten kan användas som ett vanligt balsam, som intensivkur eller spädas till ett Leave-In balsam.

True Iconic Volume Maxi Care Conditioner är berikat med utvalda ämnen och naturliga växtextrakt som är optimerade för att skapa en hälsosam hud och en glimrande lätt päls. När de nyttiga ämnena i balsamet når hud och päls efter en schamponering ger dessa den fukt, skydd och näring som behövs. Extra mycket fokus har lagts ner i produkten för att få en riktigt bra glimmer, glans och att inte tynga ned pälsen. 

Balsamet adderar tjocklek till varje pälsstrå och detta genererar både styrka och volym.

Efter behandlingen har pälsen märkbart mer struktur, är friskt glänsande och utan frissighet, samtidigt som den är lätt och kan bibehålla sin intensiva volym. Balsamet hjälper även pälsen att repellera smuts och motstå statisk elektricitet.


Alla True Iconic produkterna har snabba ursköljningstider, och man känner tydligt när pälsen är fri från produkten.

Alla True Iconic produkterna påverkar torkningstiden på hunden, många upplever att det går mycket fortare att torka hunden efter bad med en True Iconic produkt.

True Iconic produkter är silikonfria och pH balanserade kring pH 7 och utvecklade för hundar. Inga aggressiva kemikalier används och inga irriterande salter.    

True Iconic produkterna är bara milt parfymerade, för att minska risken av allergiska reaktioner från både hund och människa.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som schampot agerar lugnande för huden, eftersom rengöring är så mild, men effektiv.


För bästa resultat, använd produkten i kombination med andra produkter i samma märke True Iconic

Här hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.


Rekommenderad Process: Här är en länk till en normal process vid bad (här)

Detta är en typ av balsam där man kan välja att endast skölja ut delar och lämna kvar resterande som skydd.


Tips!

  • Använd i koncentrerad form på toppar som är behov av hjälp eller återfuktning. Applicerar endast i topparna, låt sitta 5-10 min och skölj ur
  • Späd 18:1, spraya in i pälsen. Används med fördel vid borstning för att minska statisk elektricitet, men även för en snabb återfuktning utan borstning.
  • För att få extra vårdande egenskaper och behandling kan man tillsatta True Iconic Treatment Oil - OBS väldigt lite - Detta kommer motverka volym, men kan vara verifierat för behandling
  • För att få extra vårdande egenskaper, glans och behandling kan man tillsatta True Iconic 5S Serum - OBS väldigt lite
  • Under Support-sidan där det finns massvis med tips.


 

Innehållsförteckning True Iconic Volume Maxi Care Conditioner.

Aqua, Cetyl Alcohol, Glycerin, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Mineral Oil, Tocotrienols, Fragrance, Camellia Sinensis Leaf Extract,  Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone


True Iconic  

  True Iconic - The results speak for themselves!