True Iconic Volume Maxi Bath Shampoo250 kr

True Iconic Volume Maxi Bath Shampoo.

Ultra Volume Shampoo

Stl: 250 ml, 400 ml, 1 liter och 4,5 liter

True Iconic dunk, 1000 ml och 4546 ml,  kommer med en egen pump för enklaste hantering - så det behöver du inte köpa extra- värde ca 65 kr

Spädning: 7-10:1 eller enligt egen utvecklad rutin (spara inte utspädd lösning mer än max en vecka)Innehåller E vitamin och Green Tea Extrakt för att vårda pälsen och visa upp den från sin bästa sida.


Passar pälsar:  DropCoat, Smooth, Crisp, Rough

Särskilt bra till lockiga/krulliga pälsar, dubbelpälsade raser,  hårda pälsar och även till strävhår

Passar raser med liknande päls som: Pudel, Malteser, Pekineser, Bichon Frisé, Yorkshire Terrier, Shih Tzu, Pug, Beagle, Doberman, Golden Retriever, Siberian Husky, Pomeranian, Siberian Husky, Tibetansk Mastiff, Pekingeser, Shiba Inu, Corgi  och nakenraser som t.ex Chinese Crested eftersom det är por-sammandragande.

Fantastiskt till hundar med underull och till hundar med lång glatt päls som behöver volym och /eller struktur.


True Iconic Volume Maxi Bath Shampoo är utvecklat för att bada med då man vill addera maximal volym. Detta är ett schampo som rengör snabbt och varsamt på djupet, samtidigt som det hjälper till att skapa volym i varje pälsstrå och att stärka hud och päls. Lämnar pälsen med fördjupad färgbild och vita hundar blir vackert vita.

True Iconic Volume Maxi bath Shampoo hjälper till att förebygga genom att öka elasticiteten, genom att förbinda och försegla proteinbindningar, pälsen blir omstrukturerad på molekylärnivå och ger pälsen en intensiv volym. Schampot har även en por-sammandragande effekt vilket är bra för att skydda huden.

Efter schamponering är pälsen skinande ren samtidigt som schampot har ökat volymen på det faktiska pälsstrået, samtidigt som den behåller den sin viktlösa känsla vilket ytterligare ökar volymen.


True Iconic Volume Maxi Bath Shampoo  tvättar bort överflödigt fett och föroreningar, vilket gör det möjligt för de nyttiga ämnena i schampot att nå hud och päls för att ge den fukt, skydd och näring som behövs. 

True Iconic Volume Maxi Bath Shampoo skummar minimalt , True Iconic är utvecklade för att effektivt och milt rengöra utan massor av skum.

Alla True Iconic produkterna har snabba ursköljningstider, och man känner tydligt när pälsen är fri från produkten.

Alla True Iconic produkterna påverkar torkningstiden på hunden, många upplever att det går mycket fortare att torka hunden efter bad med en True Iconic produkt.

True Iconic produkter är silikonfria och pH balanserade kring pH 7. Inga aggressiva kemikalier används och inga irriterande salter.    

True Iconic produkterna är bara milt parfymerade, för att minska risken av allergiska reaktioner från både hund och människa.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som schampot agerar lugnande för huden, eftersom rengöring är så mild, men effektiv.


För bästa resultat, använd produkten i kombination med andra produkter i samma märke True Iconic

Här hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.


Rekommenderad Process: Här är en länk till en normal process vid bad (här)


Tips: 

  • Om man inte blir riktigt nöjd med resultatet av denna kan True Iconic Texture V Bath Shampoo vara ett bra alternativ att testa också, den ger samma volymeffekt men arbetar lite mer med strukturen på pälsen.
  • Om man vill ökar bara delar av pälsens volym t.ex svans eller ben så kan man välja att bara använda Volume på denna del och en annan produkt linje på resterade delar.
  • Ett mycket bra steg 2 schampo om man är ute efter moderat volym.
Innehållsförteckning True Iconic Volume Maxi Bath Shampoo.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Cocamide DEA, Sodium Polystyrene Sulfonate, Magnesium Sulphate, Tocotrienols, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Fragrance, Camellia Sinensis Leaf Extract, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone


True Iconic    


True Iconic - The results speak for themselves!