True Iconic R Texture Bath Shampoo350 kr

True Iconic R-Texture Bath Shampoo.

Ultra Rought Texture Shampoo

Stl: 400 ml eller 4,5 liter.

True Iconic dunk, 4546 ml,  kommer med en egen pump för enklaste hantering - så det behöver du inte köpa extra- värde ca 65 kr

Spädning: 7-10:1 eller enligt egen utvecklad rutin (spara inte utspädd lösning mer än max en vecka)Innehåller E vitamin för att vårda pälsen och visa upp den från sin bästa sida.


Passar pälsar:  Rough


True Iconic R-Texture Bath Shampoo är utvecklat för att tvätta med då man vill addera rätt struktur till raser med grov och sträv päls.

Detta är ett schampo som rengör snabbt och varsamt på djupet, samtidigt som det hjälper till att skapa rätt struktur i varje pälsstrå och att stärka hud och päls. Shampot ger rikligt med struktur från rot till topp samtidigt som den rengör.

Hundschampot hjälper till att förebygga att päls går av genom att öka elasticiteten, genom att förbinda och försegla brutna proteinbindningar, pälsen blir omstrukturerad på molekylärnivå.

Efter schamponering är pälsen skinande ren samtidigt som pälsen är märkbart förbättrad och i rätt struktur. Varje pälsstrå kommer få styrka och glans, samtidig som pälsen får hjälp med att skapa eftertraktad struktur, grovhet och rätt strävhet.

För bäste effekt låt schampot sitta i 2-3 min,


True Iconic R-Texture Bath Shampoo  tvättar bort överflödigt fett och föroreningar, vilket gör det möjligt för de nyttiga ämnena i schampot att nå hud och päls för att ge den fukt, skydd och näring som behövs. 

True Iconic R-Texture Bath Shampoo skummar minimalt , True Iconic är utvecklad för att effektivt och milt rengöra utan massor av skum.

Alla True Iconic produkterna har snabba ursköljningstider, och man känner tydligt när pälsen är fri från produkten.

Alla True Iconic produkterna påverkar torkningstiden på hunden, många upplever att det går mycket fortare att torka hunden efter bad med en True Iconic produkt.

True Iconic produkter är silikonfria och pH balanserade kring pH 7. Inga aggressiva kemikalier används och inga irriterande salter.    

True Iconic produkterna är bara milt parfymerade, för att minska risken av allergiska reaktioner från både hund och människa.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som schampot agerar lugnande för huden, eftersom rengöring är så mild, men effektiv.


För bästa resultat, använd produkten i kombination med andra produkter i samma märke True Iconic

Här hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.


Rekommenderad Process:
Här är en länk till en normal process vid bad (här)


Tips

  • Om man vill öka bara delar av pälsens struktur t.ex sadel så kan man välja att bara använda Texture R på denna del och en annan produkt linje på resterade delar.
  • Texture Line har inget specifikt balsam, men de flesta True Iconic balsam går att kombinera, och de går att att använda till strävhåriga
  • När det gäller terrier kan True Iconic Texture V Bath Shampoo  vara ett bra alternativ också

  • Under Support-sidan där det finns massvis med tips


Innehållsförteckning True Iconic R-Texture Bath Shampoo.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Alaninate, Cocamide DEA, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Polyquarternium-11, Fragrance, Tocotrienols , Tetrasodium EDTA,  Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Trimethylsiloxysilicate, Isododecane,Magnesium Sulphate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone


True Iconic    

True Iconic - The results speak for themselves!