True Iconic Collagen Plus Bath Shampoo90 kr

True Iconic Collagen Plus Bath Shampoo.

Stl: 400 ml eller 4,5 liter samt provflaska 60 ml och 100 ml.

True Iconic dunk, 4546 ml,  kommer med en egen pump för enklaste hantering - så det behöver du inte köpa extra- värde ca 65 kr

Spädning: 7-10:1 eller enligt egen utvecklad rutin (spara inte utspädd lösning mer en max en vecka)


Passar pälsar: DropCoat, Smooth, Crisp, Rough

Särskilt bra till pälsar som har skador 

Särskilt bra till pälsar som vill ha hjälp med att skapa mer rakhet.  Passar även pälsar som ska ha lite tyngd men ända vara luftig. 

Särskilt bra till pälsar som har tendens att tova.

Bra till nakenraser då det hjälper att stänga till porerna och på så vis öka skyddet.


True Iconic Collagen Plus Bath Shampoo är utvecklat för att rengör snabbt och varsamt på djupet, samtidigt som det hjälper till att skapa en hälsosam hud och öka styrkan i pälsen.

Schampot hjälper till att förebygga att päls går av genom att öka elasticiteten och styrkan i varje enskilt pälsstrå och pälsen får ett fylligare utseende. Egenskaperna bidrar även till att det är lättare att få en rak päls då det eftersöks.

Innehållet stimulerar underhuden till ökad pälstillväxt och att hålla hud och päls frisk. Shampoot är por-sammandragande för att skydda huden.

Efter schamponering är pälsen skinande ren samtidigt som pälsen får en naturlig glans och står emot tovbildning bättre samtidig som det gör pälsen lätt att borsta. 


True Iconic Collagen Plus Bath Shampoo  tvättar bort överflödigt fett och föroreningar, vilket gör det möjligt för de nyttiga ämnena i schampot att nå hud och päls för att ge den fukt, skydd och näring som behövs. 

True Iconic Collagen Plus Bath Shampoo skummar minimalt , True Iconic är utvecklade för att effektivt och milt rengöra utan massor av skum.

Alla True Iconic produkterna har snabba ursköljningstider, och man känner tydligt när pälsen är fri från produkten.

Alla True Iconic produkterna påverkar torkningstiden på hunden, många upplever att det går mycket fortare att torka hunden efter bad med en True Iconic produkt.

True Iconic produkter är silikonfria och pH balanserade kring pH 7. Inga aggressiva kemikalier används och inga irriterande salter.    

True Iconic produkterna är bara milt parfymerade, för att minska risken av allergiska reaktioner från både hund och människa.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som schampot agerar lugnande för huden, eftersom rengöring är så mild, men effektiv.


För bästa resultat, använd produkten i kombination med andra produkter i samma märke True Iconic

Här hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.


Rekommenderad Process: Här är en länk till en normal process vid bad (här)


Tips:

  • Vi har fått till oss att det är ett utmärk schampo att använda då valpen byter päls till vuxen päls
  • Här kan man hitta videos kring True Iconic produkterna, det ligger under Support-sidan där det finns massvis med tips.Innehållsförteckning: 

DI Water, Sodium laureth sulphate (SLES), Cocomidopropyl betaine (CAPB), Glycerine , Glycol Disearate, Cocamide DEA, Laureth 9, Castoryl Maleate, PEG 150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE TOCOTRIENOLS, Xanthan Gum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride , TERASODIUM EDTA, Allantoin, CITRIC ACID, Butylene Glycol, Orzya Sativa Extract (Rice), Glycine Max Seed Extract (Soybean), Daucus Carota Sativa Root Extract ( Carrot), Panax Ginseng Root Extract, Methylchloroisothiazilinone (CMIT), Methylisothiazilinone (MIT)