True Iconic Collagen Plus Care Conditioner250 kr

True Iconic Collagen Plus Care Conditioner.

Multi Moisturizing Agents Conditioner

Stl: 250 ml, 400 ml, 1000 ml eller 4,5 liter.

True Iconic dunk, 1000 ml och 4546 ml,  kommer med en egen pump för enklaste hantering - så det behöver du inte köpa extra- värde ca 65 kr

Spädning: 1-24:1 eller enligt egen utvecklad rutin (spara inte utspädd lösning mer än max en vecka) 

8:1 för tyngre effekt, 10:1 för lättare effekt, eller anpassat till hunden pälsbehov, 18:1 till Leave-In Balsam. 24:1 till strävhåriga

Outspädd för full effekt till skadade pälsar

Ju längre balsamet få sitta i, i en varm päls (vira en handduk runt hunden), desto bättre effekt får man.Innehåller E vitamin och Collagen för att vårda pälsen och visa upp den från sin bästa sida.


Passar pälsar : DropCoat, Smooth, Crisp, Rough

Särskilt bra till pälsar som har skador eller där man vill ha ökad pälstillväxt. Återskapar naturlig färg och glans.

Särskilt bra till pälsar som vill ha hjälp med att skapa mer rakhet. Passar även pälsar som ska ha lite tyngd men ända vara luftig. 

Särskilt bra till pälsar som har tendens att tova.True Iconic Collagen Plus Care Conditioner är utvecklad för att stärka, skydda och ge hud och päls maximalt möjliga näring för att främja god pälstillväxt .

Hundbalsamet är utvecklat för att ge dig  3 produkter i 1. Produkten kan användas som ett vanligt balsam, som intensivkur eller spädas till ett Leave-In balsam.

True Iconic Collagen Plus Care Conditioner bidrar till både styrka och ökad pälstillväxt. Samtidigt ger balsamet en underbart skimmer och hjälper pälsen med återfuktning och med att stänga porerna för att skydda huden.


Efter behandlingen är pälsen märkbart mer friskt glänsande och utan frissighet, samtidigt som den är lätt och följsam. Balsamet hjälper även pälsen att repellera smuts och motstå statisk elektricitet.


Balsamet är berikat med utvalda ämnen och naturliga växtextrakt som är optimerade för att skapa en hälsosam hud och att skapa en glimrande lätt päls. Extra mycket fokus har lagts ner i produkten för att stärka hud och päls.


True Iconic Collagen Plus Care Conditioner tillför de nyttiga ämnena i balsamet och när det når hud och päls efter en schamponering ger dessa den fukt, skydd och näring som behövs.

Pälsen får en naturlig lyxig glans och känsla och intensiv silkeskänsla, samtidig som balsamet agerar lugnande för huden.


Alla True Iconic produkterna har snabba ursköljningstider, och man känner tydligt när pälsen är fri från produkten.

Alla True Iconic produkterna påverkar torkningstiden på hunden, många upplever att det går mycket fortare att torka hunden efter bad med en True Iconic produkt.

True Iconic produkter är silikonfria och pH balanserade kring pH 7 och utvecklade för hundar. Inga aggressiva kemikalier används och inga irriterande salter.    

True Iconic produkterna är bara milt parfymerade, för att minska risken av allergiska reaktioner från både hund och människa.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som schampot agerar lugnande för huden, eftersom rengöring är så mild, men effektiv.


För bästa resultat, använd produkten i kombination med andra produkter i samma märke True Iconic

Här hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.


Rekommenderad Process: Här är en länk till en normal process vid bad (här)

Detta är en typ av balsam där man kan välja att endast skölja ut delar och lämna kvar resterande som skydd.


Tips!

  • Använd i koncentrerad form på toppar som är behov av hjälp eller återfuktning. Applicerar endast i topparna, låt sitta 5-10 min och skölj ur
  • Späd 18:1, spraya in i pälsen. Används med fördel vid borstning för att minska statisk elektricitet, men även för en snabb återfuktning utan borstning.
  • För att få extra vårdande egenskaper och behandling kan man tillsatta True Iconic Treatment Oil - OBS väldigt lite
  • För att få extra vårdande egenskaper, glans och behandling kan man tillsatta True Iconic 5S Serum - OBS väldigt lite
  • Under Support-sidan där det finns massvis med tips.


Innehållsförteckning:

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Castoryl Maleate, Polysorbate-20, Mineral Oil, Tocotrienols, Hydroxyethylcellulose, Fragrance, Butylene Glycol / Oryza Sativa(Rice) Extract / Glycine Max(Soybean) Seed Extract / Daucus Carota Sativa(Carrot) Root Extract/ Chenopodium Quinoa Seed Extract / Panax Ginseng Root Extract ,Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Mica, Titanium Dioxide


True Iconic    

True Iconic - The results speak for themselves!