Show Tech+ Skin Balm

170 kr

Show Tech+ Skin Balm, 50g

Lugnande och återfuktande balsam för torr och känslig hud. Passar både hund och katt

Denna multifunktionella hudkräm är utvecklad med en formula rik på oljor. Den är även berikad med vitamin E som hjälper till att behålla fukten i huden och återfukta och mjukgöra den. Dessutom stärker fettsyrorna hudens barriärfunktion samtidigt som de jämnar ut och balanserar den.

Tack vare kokosoljan som finns kommer din hunds eller katts hud också att skyddas mot skador från solens strålar. 

En annan ingrediens som gör underverk för huden är mandelolja. Dess närande funktion ger intensiv återfuktning utan att göra huden fet. Mandelolja återställer fuktbarriären och fungerar exceptionellt bra som skydd mot UV-skador. Det hjälper till att bekämpa hudutslag och lugna irritationer. Inflammatoriska hudreaktioner hålls under kontroll och hudinflammationer reduceras. Denna olja är också mycket användbar för känslig hud.

Den mångsidiga lavendeloljan som finns i detta välgörande balsam gör huden len och mjuk. Den har en lugnande effekt och skapar en avslappnad känsla.

Kombinationen av alla dessa fantastiska, effektiva ingredienser gör Show Tech+ Skin Balm till den perfekta lösningen för att balansera din hunds eller katts hud och förhindra ytterligare irritation. Det ger hudstrukturen ett återställt och glänsande utseende. Resultatet är ett naturligt, hälsosamt och strålande utseende.


  • Oljerik formel innehåller bivax, mandelolja, lavendelolja, kokosnötolja, vitamin E (tokoferol) och vitamin D
  • Återfuktar och balanserar huden
  • Hjälper till att reparera och förbättra hudstrukturen
  • Absorberas lätt av huden
  • Perfekt för behandling av grov, torr eller irriterad hud, klåda, en försvagad hudbarriär, akne, små sår (hot spots) eller callouses eller trycksår (t.ex. på armbågarna)
  • Extremt lämplig som after-sun-produkt för hårlösa hundar och katter