True Iconic Show Beauty Care Conditioner220 kr

True Iconic Show Beauty Care Conditioner.

Ultra Moisturizing Conditioner

Stl: 250 ml, 400 ml, 1 liter och 4,5 liter

True Iconic dunk 1000 ml och 4546 ml,  kommer med en egen pump för enklaste hantering - så det behöver du inte köpa extra- värde ca 65 kr

Spädning: 8-18:1 eller enligt egen utvecklad rutin (spara inte utspädd lösning mer än max en vecka) 

8:1 för tyngre effekt, 10:1 för lättare effekt, eller anpassat till hundens päls behov, 18:1 till Leave-In Balsam, 24:1 RoughInnehåller E vitamin och Argan olja för att vårda pälsen och visa upp den från sin bästa sida.

Passar pälsar: DropCoat, Smooth, Crisp, Rough

Ett underbart hundbalsam som passar alla raser och pälstyper. Det låter lite allmänt, vilket är lite tråkigt, för en sån här topp-produkt.


True Iconic Show Beauty Care Conditioner lämnar en silkeslen päls, samtidigt som den utan att tynga ned pälsen, återfuktar och ger näring för att få en stark, friskt hud och päls efter schamponering och få färgerna på pälsen att verkligen skina. Balsamet återskapar liv i tråkig glanslös päls och lämnar en känsla av lyx.

True Iconic Show Beauty Care Conditioner är utvecklad för att ge dig 3 produkter i 1: Produkten kan användas som ett vanligt balsam, som intensiv kur eller spädas till ett Leave-In balsam/Borst Spray.

Balsamet kommer att stärka pälsen, göra den mer elastisk och göra pälsen silkeslen mjuk.


Efter behandlingen är pälsen märkbart mer silkeslen, är friskt glänsande och utan frissighet, samtidigt som den är lätt och följsam. Balsamet hjälper även pälsen att repellera smuts och motstå statisk elektricitet.


Balsamet är berikat med utvalda ämnen och naturliga växtextrakt som är optimerade för att skapa en hälsosam hud och att skapa en glimrande lätt päls. Innehåller stora mängder proteiner. Extra mycket fokus har lagts ner i produkten för att få en riktigt bra glimmer, glans och en silkeslen känsla..


True Iconic Show Beauty Care Conditioner tillför de nyttiga ämnena i balsamet och när det når hud och päls efter en schamponering ger dessa den fukt, skydd och näring som behövs.

Pälsen får en naturlig lyxig glans och känsla och intensiv silkeskänsla, samtidig som balsamet agerar lugnande för huden.


Alla True Iconic produkterna har snabba ursköljningstider, och man känner tydligt när pälsen är fri från produkten.

Alla True Iconic produkterna påverkar torkningstiden på hunden, många upplever att det går mycket fortare att torka hunden efter bad med en True Iconic produkt.

True Iconic produkterna är silikonfria och pH balanserade kring pH 7 och utvecklade för hundar. Inga aggressiva kemikalier används och inga irriterande salter.    

True Iconic produkterna är bara milt parfymerade, för att minska risken av allergiska reaktioner från både hund och människa.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som schampot agerar lugnande för huden, eftersom rengöring är så mild, men effektiv.


För bästa resultat, använd produkten i kombination med andra produkter i samma märke True Iconic

Här hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.


Rekommenderad Process: Här är en länk till en normal process vid bad (här)

Detta är en typ av balsam där man kan välja att endast skölja ut delar och lämna kvar resterande som skydd.


Tips!

  • Använd i koncentrerad form på toppar som är behov av hjälp eller återfuktning. Applicerar endast i topparna, låt sitta 5-10 min och skölj ur
  • Späd 18:1, spraya in i pälsen. Används med fördel vid borstning för att minska statisk elektricitet, men även för en snabb återfuktning utan borstning.
  • För att få extra vårdande egenskaper och behandling kan man tillsatta True Iconic Treatment Oil - OBS väldigt lite
  • För att få extra vårdande egenskaper, glans och behandling kan man tillsatta True Iconic 5S Serum - OBS väldigt lite
  • Vi vet att Show Line som är något utöver det vanliga, när man börjat med det är det svårt att hitta andra produkter som motsvarar ens  förväntningar.


Innehållsförteckning True Iconic Show Beauty Care Conditioner.

Aqua, Cetyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Mineral Oil, Quaternium-91, Behentrimonium Chloride, Myristyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Castoryl Maleate, Fragrance, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Panthenol,  Tocotrienols, Hydroxyethylcellulose, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone


True Iconic    

True Iconic - The results speak for themselves!