Pure Paws Shed Ease Shampoo - Sulfat Free265 kr

186 kr

Pure Paws Shed Ease Shampoo.

Stl: 473 ml eller 3,79 liter

Spädning: 8-10:1 eller enligt egen utvecklad rutin (spara inte utspädd lösning mer en max en vecka)


Passar pälsar: DropCoat, Smooth, Crisp, Rough

Speciellt bra i fällningstider och för hundar som upplevs fälla hela tiden


Pure Paws Shed Ease Shampoo är till de kunder som vill ha ett sulfatfritt alternativ och som samtidigt hjälper till att bygga upp en stark hälsosam päls och normala fällningsperioder.

Pure Paws Shed Ease Shampoo har utvecklats utan sulfater, med Keratin och Kollagen tillsammans med några naturliga växtextrakt och Aloe Vera för att skapa en produkt som verkligen hjälper huden och pälsen med den näring den behöver vid fällning.

Hjälper huden att släppa pälsen och skyddar huden vid fällningen. Keratinet och Kollagen hjälper huden bygga upp en bra päls.

Detta schampo kan hjälpa de hundar som upplevs fälla konstant, att få dem att hålla normala fällningsperioder. Schampot hjälper också till att förkorta fällningsperioden för normalt fällande hundar.


Pure Paws Shed Ease Shampoo tvättar varsamt och sulfatfritt bort överflödigt fett och föroreningar, vilket gör det möjligt för de nyttiga ämnena i schampot att nå hud och päls för att ge den fukt, skydd och näring som behövs.

Schampot är berikat med av utvalda ämnen och massor av naturliga växtextrakt samt oljor och keratin och kollagen  som är optimerade för att skapa en hälsosam hud och att återfukta både päls och hud.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som schampot agerar lugnande för huden.


Rekommenderad Process: Här är en länk till en normal process vid bad (här)


Tips

  • Här hittar du en artikel som informerar lite mer kring de sulfatfria alternativen
  • Tänk  över ditt användande av silikoner om du väljer ett sulfatfritt alternativ, alternativt djuprengör lite då och då.
  • Här kan man hitta mer information kring Pure Paws produkterna, det ligger under Support-sidan där det finns massvis med tips.


Här hittar du pumpar som passar till den större produkten för enklaste hantering.

Här  hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.


Innehållsförteckning Pure Paws Shed Ease Shampoo.

Water, Alpha Olefin Sulfonate, Cocamide DIPA, Saccharum Officinarum Extract, Vaccinium Myrtillus Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Panthenol (Pre Vitamin B5), Aloe Vera, AC Keratin Hydrolysate, AC Vegetable Collagen, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, FragancePure Paws            

Pure Paws 

Best ingrediens = Best Results