Pure Paws Itch Fix Shampoo - Sulfat Free265 kr

186 kr

Pure Paws Itch Fix Shampoo.

Stl: 473 ml eller 3,79 liter

Spädning: 8-10:1 eller enligt egen utvecklad rutin (spara inte utspädd lösning mer en max en vecka)


Passar pälsar: DropCoat, Smooth, Crisp, (Rough)


Pure Paws Itch Fix Shampoo är till de kunder som vill ha ett sulfatfritt alternativ som samtidigt tar hänsyn till en kliande hud tillsammans med andra symtom som torrhet, irritation och rodnad.

Pure Paws Itch Fix Shampoo har utvecklats utan sulfater, med Havre, Vete , Aloe Vera samt Silke för att skapa en produkt som är lugnande, lindrande, läkande, skyddande och lämnar pälsen med ökad glans och revitaliserad.

Både veteprotein och silke ingår i produkten för att stärka pälsen om hunden kliar. Aloe Vera och  Havre ingår för att lugna och mildra. Detta tillsammans med att produkten tvättar rent så milt och varsamt ger goda förutsättningar för att milda symtom.


Pure Paws Itch Fix  Shampoo tvättar varsamt och sulfatfritt bort överflödigt fett och föroreningar, vilket gör det möjligt för de nyttiga ämnena i schampot att nå hud och päls för att ge den fukt, skydd och näring som behövs.

Schampot är berikat med utvalda ämnen och naturliga växtextrakt samt oljor som är optimerade för att skapa en hälsosam hud och att återfukta både päls och hud.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som schampot agerar lugnande för huden.Rekommenderad Process:
Här är en länk till en normal process vid bad (här)


Tips

  • Här hittar du en artikel som informerar lite mer kring de sulfatfria alternativen
  • Tänk  över ditt användande av silikoner om du väljer ett sulfatfritt alternativ, alternativt djuprengör lite då och då.
  • Här kan man hitta mer information kring Pure Paws produkterna, det ligger under Support-sidan där det finns massvis med tips.


Här hittar du pumpar som passar till den större produkten för enklaste hantering.

Här hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.


Innehållsförteckning Pure Paws Itch Fix Shampoo.
Water, Alpha Olefin Sulfonate, Cocamide DIPA, Silk Amino Acids, Wheat Hydrosolate (Wheat Protein), Oat Hydrolysate (Oatmeal), Aloe Vera

Pure Paws            

Pure Paws 

Best ingrediens = Best Results