Pure Paws Silk Basic Serum

 .

Pure Paws Silk Basics Serum har utgått

VIDog rekommenderar istället True Iconic 5S Serum


TRUE ICONIC 5S SERUM passar lika bra på päls som hud, utan att göra den oljig. Fantastisk till de nakna rasernas hudar.

Det är är en klar favoritprodukt hos väldigt många, och det är inte svårt att förstå när man ser resultatet av dess användning.

Ett underbart serum som passar alla raser och pälstyper. Det låter lite allmänt, vilket är lite tråkigt, för en sån här topp-produkt.


True Iconic 5S Serum är utvecklat för att vara ett ett mycket välgörande serum som passar lika bra hemma till vardags för att skydda pälsen, och som finish då hunden ska vara extra fin.

5S står för - Sleek, Shine, Solution, Smooth and Strengthen. 

Serumet stärker och vårdar samt ger glans och motverkar statisk elektricitet och frissig päls. 5S Serum hjälper hud och päls att hålla sig frisk från rot till topp, även vid långvarig användning.

Serumet är berikat med utvalda ämnen och naturliga växtextrakt samt oljor som är optimerade för att skapa en hälsosam hud och att skapa en glimrande lätt päls. Detta serum innehåller Jojoba olja som stärker pälsen, adderar volym och motverkar skador, utan att tynga pälsen. Alla dessa arbetar lugnande för huden.

True Iconic produkter är silikonfria och pH balanserade kring pH 7. Inga aggressiva kemikalier används och inga irriterande salter.