Pure Paws Reconstructing Shampoo90 kr

Pure Paws Reconstructing Shampoo. 

Stl: 473 ml eller 3,79 liter samt provflaska 60 ml och 100 ml.

Spädning: 8-10:1 eller enligt egen utvecklad rutin (spara inte utspädd lösning mer en max en vecka)


Passar pälsar: DropCoat, Smooth, Crisp, (Rough)

           

Pure Paws Reconstructing Shampoo fokuserar på att hjälpa till att reparera och skydda pälsen. Den skyddar och ökar spänst i hud och päls. 

Stor mängd vitaminer och silk ger extra skydd till huden och pälsen, och skyddar effektivt mot antioxidanter och skador på hud och päls.

Detta schampo tvättar varsamt bort överflödigt fett och föroreningar, vilket gör det möjligt för de nyttiga ämnena i schampot att nå hud och päls för att ge den fukt, skydd och näring som behövs.

Pure Paws Reconstructing Shampoo är berikat med utvalda ämnen som är optimerade för att skapa en hälsosam hud och att återfukta både päls och hud, och samtidigt förstärka huden och pälsen.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som schampot agerar lugnande för huden.Rekommenderad Process:
Här är en länk till en normal process vid bad (här)


Tips

  • Detta är en stor favorit bland våra kunder, främst till underhållsbad men det finns även de som har det inför utställning, då det passar vissa hundars pälsar så bra.
  • Här kan du hitta en artikel om Pure Paws Strenghtening Forte vs Pure Paws Reconstructing
  • Här kan man hitta mer information kring Pure Paws produkterna, det ligger under Support-sidan där det finns massvis med tips.


Här hittar du pumpar som passar till den större produkten för enklaste hantering.

Här hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.Innehållsförteckning Pure Paws Reconstructing Shampoo

D.I Water, Panthenol, Allentoin, Potassium Sorbate, Sodium Laurel Sulfat, Sodium Laureth Sulfat, Cocamidopropyl Betain, Glykol Distearate, Cocanmide MEA, Laureth-12, Sea Silk Extract, Spotted Orchid Extract, Vitamin E Acetate, Moonlit Orchid (Clarity Fragrance)Pure Paws            

Pure Paws 

Best ingrediens = Best Results