Pure Paws Star Line Factor Zero Shampoo100 kr

80 kr

Pure Paws Star Line Factor Zero Shampoo.

Stl: 473 ml eller provflaska 118 ml

Spädning: 8-10:1 eller enligt egen utvecklad rutin (spara inte utspädd lösning mer en max en vecka)


Passar pälsar: DropCoat, Smooth, Crisp, Rough


Pure Paws Star Line Factor Zero Shampoo är utvecklad för att nollställa pälsen och ta bort alla orenheter så som luftförorening, olja/fett, silikoner och annan smuts din fyrbenta vän har i sin päls/hud. 

Pure Paws Star Line Factor Zero Shampoo är en djuprengöringsprodukt och tvättar bort fett och föroreningar, vilket gör det möjligt för de nyttiga ämnena i shampot att nå hud och päls för att ge den fukt, skydd och näring som behövs.

Pure Paws Factor Zero Shampoo är berikat med utvalda ämnen och naturliga växtextrakt samt oljor som är optimerade för att skapa en hälsosam hud och att reparera och skydda skadad päls.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som shampot agerar lugnande för huden.


Pure Paws Star Line Factor Zero Shampoo är en favorit för många, för dess förmåga att djuprengöra pälsen och ta bort all smuts, för att sedan tillföra de egenskaper man eftertraktar för tillfället.

Detta shampoo är även perfekt att använda efter tillfällen då man tillfört produkter till pälsen för att temporärt visa upp sin hund päls på bästa vis.

Eftersom Pure Paws Star Line Factor Zero Shampoo är ett djuprengörande shampoo rekommenderas det inte att använda vid varje bad om hunden badar ofta.  Använd inte på skadad hud, där hudbarriären är bruten.


Rekommenderad Process:
Här är en länk till en normal process vid bad (här)


Tips

  • Här kan du hitta en artikel om Pure Paws Star Line Factor Zero & Star Line Brightening
  • Här kan man hitta mer information kring Pure Paws produkterna, det ligger under Support-sidan där det finns massvis med tips.
  • VIDog rekommenderar inte att använda Zero vid varje tvätt om man tvättar hunden ofta. Max 1-2 ggr/mån. Man kan använda det vid varje bad, men måste då vara mycket noggrann med att skydda hud och päls efter.


Här hittar du pumpar som passar till den större produkten för enklaste hantering.

Här hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.


Innehållsförteckning Pure Paws Star Line Factor Zero Shampoo.

Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide DEA, Glycerine, Butylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Silk Amino acids, Panthenol, Allantoin, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Fragrance, Imidazolidinyl Urea, Citric AcidPure Paws            

Pure Paws 

Best ingrediens = Best Results