Pure Paws Cat Line Exfoliating Shampoo260 kr

156 kr

Pure Paws Cat Line Exfoliating Shampoo.

På samma vis om Pure Paws utvecklat sin produkter till hundar, har de nu utvecklat en linje speciellt anpassat för katter.

Pure Paws Cat Line Exfoliating Shampoo är ett sulfatfritt schampo utvecklat för katter, det kommer löddra mycket mindre än du är van vid, men rengör varsamt katten hud och päls.


Detta kattschampo tvättar varsamt bort överflödigt fett och föroreningar, vilket gör det möjligt för de nyttiga ämnena i schampot att nå hud och päls för att ge den fukt, skydd och näring som behövs.

Pure Paws Cat Line Exfoliating Shampoo är berikat med utvalda ämnen som är optimerade för att skapa en hälsosam hud och att återfukta både päls och hud, och samtidigt förstärka huden och pälsen.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som schampot agerar lugnande för huden.


Kan även användas som ett milt schampo till hund.


Spädas till 8-10: 1

Här hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.

Här hittar du Pure Paws provflaskor om du känner att du bara vill testa produkten


Pure Paws 

Best ingrediens = Best Results


Här är några av Pure Paws Cat Line Exfoliating Shampoo vårdande ingredienser:

Butyrospermum Parkii  (Shea Butter) Extract: en helt underbar naturlig produkt, stark i vitamin A och vitamin E innehåll, med läkande egenskaper, mycket mjukgörande, återfuktande  och skyddande, antiinflammatorisk och påstås påskynda kollagen bildningen i huden. De mjukgörande fettsyrorna liknar de naturlig i taget, vilket gör dem så bra. Ökar blodflödet i huden.

Tocopheryl Acetate (Vitamin E):  grundläggande vitamin för huden och hudreparation, stärker hudens fuktbarriär och är antiinflammatoriskt.
Vitamin E är en kraftfull antioxidant som är mycket viktig för huden, och tillräcklig närvaro av denna förhindrar skador som har sitt ursprung från fria radikaler.

Aloe Vera: läker och återställer huden, tillför en naturlig glans och återfuktar. Genom att Aloe Vera´s näringsämnen tränger ner i huden främjar den cellförnyelsen vilket främjar en hälsosam pälstillväxt.  Aloe Vera rengör pälsen på djupet via sina saponiner och lämnar den riktigt ren, blank och smidig. Hjälper till att läka hud, genom att den tillför huden fukt och syre, dämpar inflammationer, motverkar klåda och oskadliggör bakterier/jäst.

Panthenol: hjälper till att fuktighetsbevara huden, ge glans samt återbygga pälsen naturligt tjocklek. minskar även klåda, rodnad och dämpar inflammation, samt påskyndar läkning i huden.

Keratin, hydrolyzed:  hjälper till att förstärka/reparera hudlagren genom att tillhandahålla byggstenar. Dessa byggstenar hjälper till att återge strukturen på skadad päls. Agerar även antistatiskt och som humectant (ämne som håller kvar fukt).

Silk Amino Acids: silket binder med lätthet till keratinet i pälsen, silket skapar en skyddande och stärkande barriär, barriären är fuktighetsbevarande och stärker upp pälsen. Ger en underbar mjuk känsla och härlig glans.


Innehållsförteckning Pure Paws Cat Line Exfoliating Shampoo.

Water, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Extract, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Lecithin, Urea, Tocophyeryl Acetate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Sorbitol, Glycerine, Decyl Glycoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Salicylic Acid, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Silk Amino Acids, Xanthan Gum, Cocamide DIPA, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Fragrance, Sodium Hydroxide, Citric Acid