Pure Paws Oats N' Aloe Shampoo

 .

Pure Paws Oats N' Aloe Shampoo.

Stl: 473 ml eller 3,79 liter

Spädning: 8-10:1 eller enligt egen utvecklad rutin (spara inte utspädd lösning mer en max en vecka)


Passar pälsar: DropCoat, Smooth, Crisp, Rough


Pure Paws Oats N' Aloe Shampoo är utvecklat för att tvätta med då man har en hund med en torr, känslig och/eller irriterad hud. Schampot är mycket milt och lugnande för huden och tvättar varsamt rent.

Efter schamponering är pälsen skinande ren samtidigt som schampot har ökat volymen på det faktiska pälsstrået, via de hydrolysaten som finns i schampot. Dessa gör att pälsen volym ökar och att den ser fylligare ut.

Schampot är berikat med utvalda ämnen och naturliga växtextrakt samt oljor som är optimerade för att skapa en hälsosam hud och att skapa en glimrande lätt päls. Detta hundschampo innehåller Havrehydrolysat, Aloe Vera, Jojoba olja samt Panthenol (provitamin B5) som stärker pälsen, adderar volym och motverkar skador, utan att tynga pälsen. Alla dessa arbetar lugnande för huden. Havre och Aloe Vera är sedan länge känt och mycket uppskattad för sina mjukgörande egenskaper och motverkar klåda. 


Pure Paws Oats N' Aloe Shampoo  tvättar bort överflödigt fett och föroreningar, vilket gör det möjligt för de nyttiga ämnena i schampot att nå hud och päls för att ge den fukt, skydd och näring som behövs.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som schampot agerar lugnande för huden.


Rekommenderad Process:
Här är en länk till en normal process vid bad (här)


Tips

  • Detta är en stor favorit bland våra kunder, främst till underhållsbad. Detta dels för att det är så bra och milt och dels för underbara doften.

  • Här kan man hitta mer information kring Pure Paws produkterna, det ligger under Support-sidan där det finns massvis med tips.


Här hittar du pumpar som passar till den större produkten för enklaste hantering.

Här hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.Innehållsförteckning Pure Paws Oats N' Aloe Shampoo.

Di water, Glycerine, JoJoba Oil, Aloe Vera, Oat Hydrolysate, Sorbitan Laurate, Cetyl Alkohol, Behentrimonium Chloride, Coccamidopropyl Betaine, Panthenol, Potassium Sorbate, FragrancePure Paws            

Pure Paws 

Best ingrediens = Best Results