Pure Paws Amplify Volumizing Shampoo100 kr

Pure Paws Amplify Volumizing Shampoo.

Stl: 473 ml eller 3,79 liter samt provflaska 118 ml.

Spädning: 10-12:1 eller enligt egen utvecklad rutin (spara inte utspädd lösning mer en max en vecka)


Passar pälsar: (DropCoat),  Crisp, (Rough)

Passar pälsar: Pälsar som vill ha volym, ex Pudel, Akita, Keeshond, Tysk spets/ Pomeranian, Borzoi m fl, men även på pälsar där mindre uttalad volym krävs.


Pure Paws Amplify Shampoo ger maximal volym och struktur i pälsen och ger en frisk hud och päls. 

Efter schamponering är pälsen skinande ren samtidigt som schampot har ökat volymen på det faktiska pälsstrået, via de hydrolysater som finns i schampot. Dessa gör att pälsens volym ökar och att den ser fylligare ut, samtidigt behåller den sin viktlösa känsla vilket ytterligare ökar volymen.

Pure PAWS Amplify Shampoo är berikat med utvalda ämnen och naturliga växtextrakt samt oljor som är optimerade för att skapa en hälsosam hud och att skapa en glimrande lätt päls. Detta hundschampo innehåller rishydrolysat och vetehydrolysat samt panthenol (provitamin B5) som stärker pälsen, adderar volym och motverkar skador, utan att tynga pälsen.

Ris Protein har studerats och det finns studier som påvisar upp till 32 % volymökning, fast 10-15% är mer normalt, Volymökningen beror på att keratin som finns i pälsen är negativt laddad och risproteinet är både negativt och positivt laddad. De positiva delarna binder till pälsen ( håller kvar ris proteinet) och de negativa delarna repellerar pälsstråna från varandra, vilket ger volym effekten, är milt och tolereras normal av alla hudar. och lämnar en ytan som känns len

Pure Paws Amplify Shampoo tvättar bort överflödigt fett och föroreningar, vilket gör det möjligt för de nyttiga ämnena i schampot att nå hud och päls för att ge den fukt, skydd och näring som behövs.

Pälsen får en naturlig glans, samtidig som schampot agerar lugnande för huden.


Rekommenderad Process:
Här är en länk till en normal process vid bad (här)


Tips

  • Detta är en stor favorit bland våra kunder, med volym krävande hundar.
  • Om man vill ökar bara delar av pälsens volym t.ex svans så kan man välja att bara använda Amplify på denna del och en annan produkt linje på resterade delar.
  • Här kan man hitta mer information kring Pure Paws produkterna, det ligger under Support-sidan där det finns massvis med tips.


Här hittar du pumpar som passar till den större produkten för enklaste hantering.

Här hittar du blandflaskor, för bästa spridning, effekt och resultat.


För bästa resultat, använd produkten i kombination med andra produkter i samma Line.

Här hittar du resten av produkterna i samma Line, Amplify Line


Innehållsförteckning Pure Paws Amplify Volumizing Shampoo.

Water, EDTA, Potassium Sorbate, Sodium Laurel Sulfat, Sodium Laureth Sulfat, Cocamide MEA, Cocamidopropyl Betaine, Rice Hydrolysate, Wheat Hydrolysate, Panthenol, Citric Acid, C-5, Tropical Manho ( Belle-Aire Fragrances)Pure Paws            

Pure Paws 

Best ingrediens = Best Results